Jukka Sarhimaa vahvistamaan Kuljetusalan Lakiasiaintoimisto Oy:n toimintaa

ALT tiedotus (tiedotus@alt.fi), 24.4.2019

Varatuomari Jukka Sarhimaa on aloittanut Kuljetusalan Lakiasiaintoimisto Oy:ssä asiakkaiden oikeudellisten toimeksiantojen hoitamisen. Sarhimaa on erikoistunut erityisesti työoikeudellisiin kysymyksiin, jotka liittyvät esimerkiksi työsuhteen päättämistilanteisiin ja yhteistoimintaneuvotteluihin. Sarhimaalla on monipuolinen kokemus työsuhdeasioiden ja oikeudenkäyntien hoitamisesta. Sarhimaa on työskennellyt pitkään mm. lakimiestehtävissä työnantajajärjestöissä sekä henkilöstöjohdon tehtävissä teollisuudessa. 

Kuljetusalan Lakiasiaintoimisto Oy on Autoliikenteen Työnantajaliitto ry:n ja Suomen Kuljetus- ja Logistiikka SKAL ry:n yhdessä omistama lakiasiaintoimisto. Toimisto on erikoistunut maantiekuljetusalan yritysten ja yrittäjien kaikenlaisten oikeudellisten asioiden hoitamiseen. Se hoitaa yritysten ja yrittäjien maksulliset oikeudelliset toimeksiannot ja oikeudenkäynnit tuomioistuimissa.

Työsuhdeneuvontaa tai työtuomioistuimessa olevia oikeusjuttuja lakiasiaintoimisto ei hoida, sillä ne kuuluvat ALT:n tehtäviin. 

 a

Lakiasiaintoimisto sijaitsee Helsingin Pohjois-Haagassa, Kuljetuskuution 3. kerroksessa, Nuijamiestentie 7. Yhteystiedot ovat: jukka.sarhimaakalt.fi, 040 184 1004.