Tapaturmaton satama – Työturvallisuus yhteisellä työpaikalla 16.1.2019

ALT tiedotus (tiedotus@alt.fi), 30.11.2018

Turun yliopiston Brahea-keskus järjestää erityisesti satamien työturvallisuuteen ja työturvallisuuskulttuuriin keskittyvän tilaisuuden Vantaalla 16.1.2019.

Satama on yhteinen työpaikka, jossa työskentelevät henkilöt edustavat eri organisaatioita, kansallisuuksia ja kulttuureita. Siellä on siksi myös työturvallisuuden kannalta useita kriittisiä rajapintoja, joiden sujuvuus on tärkeä osa turvallista työympäristöä. Työturvallisuus on henkilöstöön kohdistuvien riskien hallintaa ja työnteon turvallisuuden ylläpitoa ja kehittämistä. Yhteisellä työturvallisuuskulttuurilla on suuri merkitys työturvallisuuden saavuttamisessa.

Tapaturmaton satama on vuoden 2019 tilaisuuden teemana. Aihetta haasteineen käsitellään työturvallisuuden, yhteisen työpaikan ja eri toimijoiden näkökulmasta.

Tilaisuus on suunnattu kaikille satamassa toimiville ja satamasidonnaisiin kuljetusketjuihin liittyvissä tehtävissä työskenteleville. 

Aika: keskiviikko 16.1.2019

Paikka: Suomen Ilmailumuseo, Karhumäentie 12 (Tietotie 3), Vantaa

Lisätiedot: erikoissuunnittelija Anne E. Suominen, puh. 040 779 9494 ja anelsuutu.fi

Ilmoittautumiset: viimeistään 8.1.2019 tämän linkin kautta

Osallistumismaksu 100 € + alv sisältää luennot, sähköisen luentomateriaalin ja ohjelmaan merkityt tarjoilut sekä sisäänpääsyn Suomen Ilmailumuseoon. Mikäli organisaatiosta osallistuu useampi henkilö, ja laskutus tapahtuu samalla laskulla, on alennus osallistumismaksusta 20 % toisesta osallistujasta lähtien. 

Vahvistus tilaisuuden toteutumisesta ja tietoa käytännön järjestelyistä lähetetään viimeisen ilmoittautumispäivän 8.1.2019 jälkeen.

Ilmoittautumisen peruutuksen voi tehdä kuluitta viimeiseen ilmoittautumispäivään asti (8.1.2019). Peruuttamatta poisjääneiltä veloitetaan koko osallistumismaksu. Peruutuksen sijaan on mahdollista lähettää toinen osallistuja tilalle.

Päivän tarkempi ohjelma:

Työturvallisuus yhteisellä työpaikalla – tapaturmaton satama 16.1.2019 1.9 MB, päivitetty 30.11.2018

Lisätietoa: Tapaturmaton satama – Työturvallisuus yhteisellä työpaikalla