Haemme johtavaa asiantuntijaa/asiantuntijaa organisaatioomme

ALT tiedotus (tiedotus@alt.fi), 7.5.2018

Nyt olisi tilausta kovalle luulle!

Meillä vapautuu organisaatiossa paikka

Johtavalle asiantuntijalle / Asiantuntijalle

Olemme tiiviiksi työyhteisöksi hioutunut huippuporukka ja haluamme Sinut mukaan luottopakiksi ketjuumme. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävänkuvan sekä itsenäistä vastuuta ja näköalapaikan kuljetus- ja logistiikka-alan ykkösketjussa. Työyhteisömme osaaminen on huippua ja meillä työnteko voi oikeasti olla hauskaa.

Toimenkuvasi on monipuolinen ja vastuullinen ja siihen kuuluvat työehtosopimusneuvottelut AKT:n ja ERTO:n kanssa, työmarkkinatoimintaan liittyvä neuvottelutoiminta laajasti, jäsenneuvonta ja -tiedottaminen työsuhdeasioissa, erimielisyysasioiden ja oikeudenkäyntien hoitaminen, alan lainsäädäntöön vaikuttaminen kotimaassa ja EU:ssa sekä kouluttaminen. Oma mielenkiintosi ja taustasi ratkaisee sen, mitä muita työmarkkinatoiminnan moninaisia osa-alueita toimenkuvasi pitää sisällään.

Haasteita ja mielenkiintoisia tilanteita siis riittää ja takaamme, että täällä pääset kerryttämään rautaista neuvottelukokemusta, jota ei hevillä keikauteta. Jotta pääset sujuvasti kiinni työn syrjään, Sinulla on vankkaa juridista osaamista, työoikeuden ja työmarkkinatoiminnan tuntemusta sekä kokemusta työsuhdeasioiden ja oikeudenkäyntien hoitamisesta. Olet tottunut neuvottelija ja pystyt työskentelemään ja tekemään päätöksiä nopeasti muuttuvissa tilanteissa paineenkin alla. Olet itsenäinen, oma-aloitteinen, huumorintajuinen ja sinulla on erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä hyvä suullinen ja kirjallinen esitystaito.

Aloitus tehtävässä voidaan sopia joustavasti, kuitenkin viimeistään tämän vuoden lopussa.

Hyppää kyytiin huumorintajuiseen porukkaamme, kova meno on taattua!

Lisätietoja tehtävästä antavat MPS-konsultit Johanna Korte 9.5. klo 12–13 puh. 020 746 9455 ja Johanna Leskinen 16.5. klo 8:30–10 puh. 020 746 9406. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta 23.5. mennessä.

Hae paikkaa