Työturvallisuuskulttuuri satamassa – Turvallinen kuljetusketju yhteisellä työpaikalla

ALT tiedotus (tiedotus@alt.fi), 6.6.2017

Turun yliopiston Brahea-keskus järjestää erityisesti satamien työturvallisuuteen ja työturvallisuuskulttuuriin keskittyvän tilaisuuden Helsingissä 4.10.2017.

Satama on yhteinen työpaikka, jossa työskentelevät henkilöt edustavat eri organisaatioita, kansallisuuksia ja kulttuureita. Siellä on siksi myös työturvallisuuden kannalta useita kriittisiä rajapintoja, joiden sujuvuus on tärkeä osa turvallista työympäristöä. Työturvallisuus on henkilöstöön kohdistuvien riskien hallintaa ja työnteon turvallisuuden ylläpitoa ja kehittämistä. Yhteisellä työturvallisuuskulttuurilla on suuri merkitys työturvallisuuden saavuttamisessa.

Tilaisuus on suunnattu kaikille satamassa toimiville ja satamasidonnaisiin kuljetusketjuihin liittyvissä tehtävissä työskenteleville. Kuljetusketjuja ja satamatoimintoja tarkastellaan erityisesti työturvallisuusnäkökulmasta.

Aika: keskiviikko 4.10.2017

Paikka: Pasilan virastokeskus, Opastinsilta 12 B 2.krs, Helsinki
HUOM! paikka vaihtunut – SLK-talon auditorio, Rautatieläisenkatu 5, Helsinki

Lisätiedot: erikoissuunnittelija Anne E. Suominen, puh. 040 779 9494 ja anelsuutu.fi

Ilmoittautumiset: viimeistään 27.9.2017  tämän linkin kautta

Osallistumismaksu kattaa koulutuksen, sähköisen luentomateriaalin ja ohjelmaan merkityt tarjoilut. Jos joudut perumaan osallistumisesi tilaisuuteen, voit tehdä sen maksutta viimeistään ilmoittautumispäivään (27.9.2017) asti. Vahvistus tilaisuuden toteutumisesta ja tietoa käytännön järjestelyistä lähetetään viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen.

Päivän tarkempi ohjelma:

Turvallinen kuljetusketju yhteisellä työpaikalla 4.10.2017 1.5 MB, päivitetty 29.9.2017


Lisätietoa
: Työturvallisuuskulttuuri satamassa