Asiantuntijaharjoittelijaksi Brysselin toimistolle syksystä 2017 kesään 2018

Asiantuntijaharjoittelijaksi Brysselin toimistolle syksystä 2017 kesään 2018

ALT tiedotus (tiedotus a alt.fi), 29.3.2017

Liikennesektorin yrittäjä- ja työnantajajärjestöjen (SKAL www.skal.fi , ALT www.alt.fi , LAL www.lal.fi , STL www.taksiliitto.fi , AKL www.akl.fi, SAKL www.autokoululiitto.fi, Suomen Tieyhdistys www.tieyhdistys.fi) ja Suomen Yrittäjien www.yrittajat.fi yhteisellä Brysselin toimistolla on ajanjaksolle syyskuu 2017 – kesäkuun loppupuoli 2018* jälleen avoimena asiantuntijaharjoittelijan paikka. Tehtävä on tarkoitettu korkeakouluopinnoissaan valmistumisvaiheeseen edenneille opiskelijoille. *Tarkka harjoittelujakso sovitaan valittavan kanssa yhdessä.

Harjoittelijan tehtävän pääpaino on liikenne- ja kuljetustoimialan EU-tason kysymyksissä. Tehtävään valittava osallistuu kuitenkin joustavasti kaikkiin työlistallamme oleviin tehtäviin kuten yleiseen yrittäjyysagendaan liittyviin EU-hankkeisiin. Työt suunnitellaan yhdessä toimiston pysyvän edustajan kanssa ja hänen ohjauksessaan. Tukena on myös toimistomme toinen pysyvä asiantuntija. Yhteydenpito edustamiemme järjestöjen kotimaan toimistoihin on päivittäistä.

Harjoittelijan tehtävät ovat erittäin monipuolisia ja edellyttävät oma-aloitteisuutta, tekemisen meininkiä sekä aitoa halua oppia Euroopan Unionin toiminnasta. Arvostamme tietämystä EU-päätöksentekoelinten ja EU -lainsäädäntöprosessin perusteista, syvällisempi tuntemus on ehdottomasti eduksi. Hyvän perustan tehtäviin antavat oikeustieteen opinnot, mutta myös muut yliopistotasoiset opintosuunnat huomioidaan. Erinomaista pohjaa tehtävässä onnistumiselle luovat lisäksi suoritettu opiskelijavaihto ulkomailla, muu kansainvälinen kokemus ja/tai työharjoittelut kotimaassa. Englannin taidon on oltava erinomainen ja muiden kielten hallinta on eduksi. Erityisesti ranskan kielen hallinta on oivallinen apu toimittaessa Brysselin verkostoissa.

Tarjoamme harjoittelijalle kuukausikorvauksen sekä työsuhdeasunnon uudessa tilavassa huoneistossamme vaivattoman yhteyden päässä toimistoltamme. Toimistomme sijaitsee Elinkeinoelämän keskusliitto EK:n Brysselin toimiston yhteydessä aivan EU-instituutioiden liepeillä.

Lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi pikimmiten (perjantaihin 21.4. mennessä) Pasi Moisiolle pasi.moisio a skal.fi.

Lisätietoja tehtävästä saat ottamalla yhteyttä Pasiin sekä asiantuntijaamme Tuuliin (liikenneasiat) tuuli.willgren a skal.fi ja asiantuntijaharjoittelijaamme Miraan (yrittäjyysasiat) mira-maria.kontkanen a skal.fi.

Brysselissä on hyvin laaja eurooppalainen korkeakouluharjoittelijoiden yhteisö, johon kuuluu myös paljon suomalaisia. Tule mukaan!

Takaisin