Ideakilpailu maantieliikenteestä: Parasta päivässäni – kuljetusalalla eilen, tänään tai huomenna

Ideakilpailu maantieliikenteestä: Parasta päivässäni – kuljetusalalla eilen, tänään tai huomenna

ALT tiedotus (tiedotus a alt.fi), 7.9.2016

Kuljetusala.com -ohjausryhmä on avannut ideointikilpailun, joka on suunnattu kaikille kuljetusalan ammateista kiinnostuneille. Pääkohderyhmänä ovat opiskelijat.

Ideakilpailun voittaja pääsee tutustumaan Volvo Trucks -valmistukseen Göteborgissa! Ideoi valitsemiasi välineitä käyttäen mukava tapahtuma tai sattumus, joka liittyy kumipyöräliikenteeseen eilen, tänään tai huomenna. Tapahtuma voi olla kuviteltu tai todellinen ja se voi liittyä maantieliikenteeseen työnteon, harrastamisen, opiskelun tms. kautta. Voit toteuttaa sen itse valitsemallasi tavalla, esimerkiksi videona, kirjoituksena, tanssina, kuvana tai sosiaalisen median julkaisuna. Ehdotukset arvioi ja voittajan valitsee kuljetusala.com-ohjausryhmä.

Kilpailukutsu jaetaan ensisijaisesti oppilaitoksille, mutta osallistujille ei aseteta ikärajaa. Kilpailun tavoitteena on nostaa esiin kuljetusalan tarjoamia mahdollisuuksia sekä synnyttää keskustelua ja nuoria kiinnostavia näkökulmia maantieliikenteeseen. Kuljetusala.comilla on oikeus julkaista kilpailutyöt. Valitut kilpailutyöt jäävät pysyvästi osaksi kuljetusala.comsivustoa ja mahdollisia muita kuljetusala.comin tai sen ohjausryhmään kuuluvien tahojen julkaisukanavia. 

Toimi näin:

– Ideoi ja toteuta yksi tai useampi kilpailutyö yksin tai yhdessä kavereiden kanssa– Lähetä kilpailutyö(t) tai linkki viimeistään 31.12.2016 sähköpostitse tiedotus a alt.fi– Liitä mukaan yhteystietosi ja tekijän/työryhmän nimet sekä tekijöiden iät.Kuljetusala.com julkaisee voittajan keväällä 2017. Kuljetusala.com on jatkuva yhteistyöhanke, jonka tavoitteena on lisätä kuljetusalan vetovoimaisuutta ja tunnettuutta. Kuljetusala.com palvelee kaikkia, joita kumipyöräliikenteen tarjoamat työmahdollisuudet kiinnostavat – erityisesti nuoria ja potentiaalisia alanvaihtajia. Kuljetusala.com-verkkosivusto kokoaa tietoa kuljetusalan ammateista, koulutuksesta ja oppilaitoksista. #kuljetusala

Kuljetusala.com-taustayhteisöt ovat Autoliikenteen Työnantajaliitto ry, Auto- ja Kuljetusalan Työntekijäliitto AKT ry, Logistiikkayritysten Liitto ry, Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry sekä Volvo Trucks.

Lisätietoa:

Mari Vasarainen, Kuljetusala.com-ohjausryhmän puheenjohtaja, toimitusjohtaja, ALT, puhelin 040 511 6959, mari.vasarainen a alt.fiKilpailutyöt: tiedotus a alt.fi

Taustayhteisöjen yhteyshenkilöt:

AKT/ Hilkka Ahde puhelin 040 548 1818;

Logistiikkayritysten Liitto/ Pekka Aaltonen, puhelin 050 349 2259,

SKAL/Heini Polamo, puhelin 040 5060 131;

Volvo Trucks/Minna Forsström, puhelin 050 577 3455.

Some-tunnisteet: #parasta #kuljetusala #kilpailu

Takaisin