ALT:n juhlavuoden liittokokousantia

ALT tiedotus (tiedotus@alt.fi), 30.4.2015

Autoliikenteen Työnantajaliitto ry:n varsinainen liittokokous pidettiin ravintola Kaisaniemessä Helsingissä 29.4.2014. Samassa paikassa allekirjoitettiin 70 vuotta sitten, helmikuun 27. päivänä 1945 Autoliikenteen Työnantajayhdistyksen perustamiskirja.

ALT:n juhlavuotta juhlistettiin varsinaisen, sääntömääräisen liittokokouksen jälkeen pidetyllä ”Työmarkkinajärjestelmämme eilen, tänään ja huomenna” –juhlaseminaarilla ja -päivällisellä. Seminaarin juhlapuhujina olivat konsernijohtaja, ALT:n hallituksen puheenjohtaja Antti Norrlin (Koiviston Auto –konserni), toimitusjohtaja Jyri Häkämies (EK ry), ALT:n toimitusjohtajana vuosina 1986 – 2012 toiminut Hannu Parvela, tietokirjailija ja kolumnisti Risto Uimonen, valtakunnansovittelijana vuosina 2009 – 2014 toiminut Esa Lonka, varatoimitusjohtaja Risto Alanko (Teknologiateollisuus ry) sekä tutkimuspäällikkö Antti Kauhanen (ETLA).

ALT ei peri vuonna 2015 jäsenmaksuja

lainkaan

ALT:n 70-vuotisjuhlavuoden kunniaksi liittokokous päätti, että ALT ei peri jäsenyrityksiltään vuonna 2015 jäsenmaksuja lainkaan. Tämä koskee kaikkia nykyisiä liiton jäsenyrityksiä ja myös uusia tänä vuonna jäseneksi liittyviä yrityksiä.

ALT:n uusi hallitus

Liittokokous valitsi ALT:n hallituksen jäseniksi 29.4.2015 alkaen seuraavat henkilöt:

Toimitusjohtaja Heikki Alanko, Oy Pohjolan Liikenne Ab

Toimitusjohtaja Pekka Auramaa, Kuljetusliike Y Auramaa Oy          

Varatoimitusjohtaja Antti Jussila, Kuljetusliike Ilmari Lehtonen Oy

Talousjohtaja Päivi Katajisto, Transdev Finland Oy

Liikenteenharjoittaja Teppo Mikkola 

Yhteiskuntasuhdejohtaja Jorma Mikkonen, Lassila & Tikanoja Oyj

Konsernijohtaja Antti Norrlin, Koiviston Auto -konserni

Toimitusjohtaja Terhi Penttilä, Länsilinjat Oy

Toimitusjohtaja Ari Penttinen, Simoil Oy

Toimitusjohtaja Samuli Pirttijärvi, Oulaisten Liikenne Oy

Varatoimitusjohtaja Tiina Salonen, Vähälä Logistics Oy

Toimitusjohtaja Jukka Siili, Helsingin Express Oy

Toimitusjohtaja Jouni Sopula, Schenker Oy

Toimitusjohtaja Matti Vainio, J Vainion Liikenne Oy

Toimitusjohtaja Jari Välikangas, Jari Välikangas Oy

Toimitusjohtaja Tom Ward, Nobina Finland Oy