Asiantuntijaharjoittelijaksi Brysselin toimistolle syksystä 2015 kesään 2016

Asiantuntijaharjoittelijaksi Brysselin toimistolle syksystä 2015 kesään 2016

ALT tiedotus (tiedotus a alt.fi), 17.3.2015

Liikennesektorin yrittäjä- ja työnantajajärjestöjen (SKAL www.skal.fi , ALT www.alt.fi , LAL www.lal.fi , STL www.taksiliitto.fi ) sekä Suomen Yrittäjien www.yrittajat.fi yhteisellä Brysselin toimistolla on ajanjaksolle syyskuun puoliväli 2015 – kesäkuun loppupuoli 2016* avoimena kaksi asiantuntijaharjoittelijan paikkaa. Paikat on tarkoitettu korkeakouluopinnoissaan valmistumisvaiheeseen edenneille opiskelijoille. (*Tarkka harjoittelujakso sovitaan valittavien kanssa yhdessä.)

Toisen harjoittelijan tehtävän pääpaino on yrittäjyysagendalla olevissa EU -asioissa ja toisen vastaavasti liikenne- ja kuljetustoimialan EU -tason kysymyksissä. Molemmat osallistuvat kuitenkin joustavasti kaikkiin työlistallamme oleviin tehtäviin yhdessä toimiston pysyvän edustajan kanssa ja hänen opastuksellaan. Yhteydenpito edustamiemme järjestöjen kotimaan toimistoihin on myös päivittäistä.

Harjoittelijoiden tehtävät ovat erittäin monipuolisia ja edellyttävät oma-aloitteisuutta, tekemisen meininkiä sekä aitoa halua oppia Euroopan Unionin toimintaa. Arvostamme tietämystä EU -päätöksentekoelinten ja EU -lainsäädäntöprosessin perusteista, syvällisempikin tuntemus on toki eduksi. Ensisijaisesti haemme oikeustieteen opintoihin suuntautuneita harjoittelijoita, mutta myös muut yliopistotasoiset opintosuunnat huomioidaan. Erinomaista pohjaa tehtävässä onnistumiselle luovat suoritettu opiskelijavaihto ulkomailla, muu kansainvälinen kokemus ja/tai erilaiset työharjoittelut kotimaassa. Sujuvalla englannilla pärjää, ja muut eurooppalaiset kielet ovat aina avuksi.

Tarjoamme harjoittelijoille kuukausikorvauksen sekä vapaan, ensiluokkaisen majoituksen uudessa tilavassa omistusasunnossamme vaivattoman yhteyden päässä toimistoltamme. Molemmille harjoittelijoille on omat makuuhuoneet. Toimistomme sijaitsee Elinkeinoelämän keskusliitto EK:n Brysselin toimiston yhteydessä aivan EU –instituutioiden liepeillä. 

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV pikimmiten Pasi Moisiolle – yhteystiedot alla. Lisätiedot kaikesta tehtävään liittyvästä saat ottamalla rohkeasti yhteyttä Pasiin.

Brysselissä on hyvin laaja eurooppalainen korkeakouluharjoittelijoiden yhteisö, johon kuuluu paljon suomalaisia. Tule mukaan!

Mr. Pasi Moisio

Director, Permanent Representative to the European Union

172, Avenue de Cortenbergh, B-1000 Brussels, Belgium

+32 476 05 8490

pasi.moisio a skal.fi

EU Transparency Register
: 153638476328-19

Takaisin