Autoliikennealan työsuojelun peruskurssi Tampereella 2015

Autoliikennealan työsuojelun peruskurssi Tampereella 2015

ALT tiedotus (tiedotus a alt.fi), 12.12.2014

Aika ja paikka
1. jakso 19.-21.5.2015 ja
2. jakso 10.-11.6.2015
Holiday Club Tampereen kylpylä, Lapinniemenranta 12

Kohderyhmä
Työsuojeluhenkilöstö, esimiehet, tarvittaessa muu henkilöstö

Tavoitteet
Osanottaja ymmärtää työsuojelutoiminnan merkityksen osana työpaikan perustehtävän, tuottavuuden ja laadun kehittämistä, saa perustiedot työsuojelusta ja omasta työsuojelutehtävästään, saa valmiuksia yhteistyöhön työehteisön jäsenten kanssa turvallisuuden ja hyvinvoinnin edistämiseksi ja saa tukea jatkuvan tiedon hankintaan ja sen hyödyntämiseen.

Kurssin vetäjä
Asiantuntija Petri Pakkanen, Työturvallisuuskeskus TTK

Osallistumismaksu
465 € + alv. 24 %, yhteensä 576,60 €.
Alle 50 palkansaajan pienyritykset saavat 20 %:n alennuksen osallistumismaksusta. Hintaan sisältyy kurssimateriaali sekä lounaat ja kahvit.
Osallistumismaksu laskutetaan jälkikäteen.

Ilmoittautuminen
Viimeistään 19.4.2015 TTK:n koulutusportaalin kautta:
http://ttk.etapahtuma.fi  palvelutunnus: ID2120
TTK lähettää osanottovahvistuksen n. kaksi viikkoa ennen tilaisuutta.

Peruutusehdot
Ilmoittautuminen on sitova. Osallistumisen voi perua kustannuksitta viimeistään 14 vrk ennen tilaisuutta. Sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta. Jos poisjäännistä ei ilmoiteta viimeistään 7 vrk ennen tilaisuutta, veloitetaan koko maksu. Osallistujan voi vaihtaa veloituksetta, vaihtumisesta tulee ilmoittaa kurssisihteerille Anitta Eskola-Tapiovaaralle, puh. 09 6162 6217 tai sähköpostilla etunimi.sukunimi a ttk.fi

Ohjelma
Tarkempi ohjelma alla:

Autoliikennealan työsuojelun peruskurssi 2015 Tampere
67 KB, päivitetty 11.12.2014

Ammattipätevyys
TTK on hyväksytty antamaan kuorma- ja linja-autonkuljettajien ammattipätevyyslainsäädännön mukaista jatkokoulutusta. TTK tekee ilmoituksen rekisteriin merkittävistä koulutuspäivistä ja antaa todistuksen koulutuspäivien käymisestä. Tästä kurssista hyväksytään kuorma-ja linja-autonkuljettajan ammattipätevyyteen oikeuttavaksi jatkokoulutukseksi ohjelman mukainen kurssin toinen ja kolmas päivä kestoltaan 7 h.

Ilmoita kurssi-ilmoittautumisen kohdassa lisäkysymykset, haluatko koulutuspäivästä ammattipätevyyslainsäädännön mukaisen todistuksen ja ilmoitetaanko sinut Trafin rekisteriin.Takaisin