Uusi lakimies Kuljetusalan Lakiasiaintoimisto Oy:ssä

ALT tiedotus (tiedotus@alt.fi), 16.9.2014

Varatuomari Jouni Korhonen, 51, on aloittanut Kuljetusalan Lakiasiaintoimisto Oy:n lakimiehenä 8.9. lukien. Jouni Korhonen tuntee läheisesti työoikeuden ja on hankkinut vahvan kokemuksen sopimus-, yritys- ja yksityisjuridiikan tehtävissä asianajajana. Sitä ennen hän teki uraa Suomen Yrittäjissä ja toimi muun muassa sen toimialajärjestön Suomen Hiusyrittäjät ry:n toiminnanjohtajana vuosien 1997 ja 2004 välillä. Opiskeluaikanaan Jouni on toiminut myös muun muassa autonkuljettajana Primula Oy:ssä ja taksinkuljettajana.

Kuljetusalan Lakiasiaintoimisto Oy on Autoliikenteen Työnantajaliitto ry:n ja Suomen Kuljetus- ja Logistiikka SKAL ry:n yhdessä omistama lakiasiaintoimisto. Toimisto on erikoistunut maantiekuljetusalan yritysten ja yrittäjien kaikenlaisten oikeudellisten asioiden hoitamiseen. Se hoitaa yritysten ja yrittäjien maksulliset oikeudelliset toimeksiannot ja oikeudenkäynnit tuomioistuimissa. Työsuhdeneuvontaa tai työtuomioistuimessa olevia oikeusjuttuja lakiasiaintoimisto ei hoida, sillä ne kuuluvat ALT:n tehtäviin. 

 a

Lakiasiaintoimisto sijaitsee Helsingin Pohjois-Haagassa, Kuljetuskuution 3. kerroksessa, Nuijamiestentie 7. Yhteystiedot ovat: jouni.korhonenkalt.fi, 09 4789 9432 ja 045 658 1333.

Kuljetusalan Lakiasiaintoimisto Oy