Autoliikenteeseen neuvottelutulos

ALT tiedotus (tiedotus@alt.fi), 25.10.2013

Autoliikenteen Työnantajaliitto ry ja Auto- ja Kuljetusalan Työntekijäliitto AKT ry ovat saavuttaneet työllisyys- ja kasvusopimuksen mukaisen neuvottelutuloksen kaikkien solmimiensa kuuden työehtosopimuksen osalta. Sopimuskausi on kaikissa kolmivuotinen alkaen 1.2.2014 ja päättyen 31.1.2017. Sopimukset sisältävät muutoksia sekä palkkaratkaisuihin että työehtoihin.

Autoliikenteen Työnantajaliitto ry ja Erityisalojen toimihenkilöliitto ERTO ry ovat myös saavuttaneet työllisyys- ja kasvusopimuksen mukaisen neuvottelutuloksen autoliikennealojen toimihenkilöitä koskevan työehtosopimuksen osalta. Sopimuskausi alkaa 1.12.2013 ja päättyy 30.11.2016. Sopimus sisältää muutoksia sekä palkkaratkaisuihin että työehtoihin.

Molempien neuvottelutulosten hyväksymisestä päättävät liittojen hallitukset.