Kuljetusalan yrittäjille oma lakiasiaintoimisto

ALT tiedotus (tiedotus@alt.fi), 27.4.2011

Kuljetusalan Lakiasiaintoimisto Oy on aloittanut toimintansa 18.4.2011 Kuljetuskuutiossa Helsingissä. Toimiston omistavat Autoliikenteen Työnantajaliitto ry sekä Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry. Lakiasiaintoimisto palvelee ensisijaisesti näiden yhdistysten jäsenyrityksiä oikeudenkäyntiasioissa, kuten oikeudenkäynteihin johtaneissa työsuhde- ja kuljetusoikeudellisissa riidoissa. Toimisto palvelee yrittäjiä myös yksityiselämän oikeusasioissa. Maksullisia toimeksiantoja hoitaa varatuomari, oikeustieteen lisensiaatti Marjo Paananen, ja kaikessa toiminnassa noudatetaan hyvää asianajotapaa.

Yhteystiedot/lisätietoja:

 a

Kuljetusalan Lakiasiaintoimisto OyNuijamiestentie 7

00400 Helsinki

Puh 09 4789 9432, 045 879 4066

marjo.paananenkalt.fi