Uusi Autoliikenteen työsuojeluopas

ALT tiedotus (tiedotus@alt.fi), 15.10.2009

Autoliikenteen työsuojeluopas – turvallisesti eteenpäin on tullut painosta ulos. Se antaa ohjeita ja vihjeitä, kuinka autoliikennealan yrityksissä voidaan hoitaa menestyksekkäästi työturvallisuus- ja työhyvinvointiasioita.

Opaskirjassa työsuojelua katsotaan laajasti. Perinteisen tapaturmien torjunnan lisäksi käsitellään myös turvallisuusjohtamiseen ja työhyvinvointiin liittyviä asioita. Parhaisiin tuloksiin päästään järjestelmällisellä ja tavoitteellisella turvallisuustoiminnalla, joka on liitetty kiinteästi yrityksen johtamiseen ja päivittäiseen toimintaan. Kehittämällä omia työolojaan yritys voi saavuttaa sekä säästöjä että lisätä toiminnan tehokkuutta ja laatua. Tämä parantaa kilpailukykyä. Henkilöstön kannalta kyse on työhyvinvoinnista ja työssä jaksamisesta.

Opaskirjan on julkaissut Autoliikenteen työalatoimikunta.

 a

Opasta voi tilata Työturvallisuuskeskuksesta hintaan 10,00 €/kpl (alv sisältyy hintaan): julkaisumyyntittk.fi ja http://www.ttk.fi